Menu
Ballonvaren bij zonsondergang
Ballonvaren bij zonsondergang

Onze luchtballon vloot biedt alle flexibiliteit!

Indian summer?!
Indian summer?!

September is begonnen, geniet je met ons mee van de mooie nazomerdagen?!

Vandaag mee omhoog?
Vandaag mee omhoog?

Lastminute ballonvaren? Bekijk onze geplande ballonvaarten

Direct reserveren

Direct Boeken
Neem contact op
Ballonbon

Ons team

Wij werken met een vast team ballonvaarders. Onderstaande ballonvaarders zijn dagelijks beschikbaar om met u te ballonvaren. Uiteraard zijn al onze ballonvaarders gecertifceerd (piloten) en beschikken over een CPL-FB (Commercial Pilot License - Free Balloon).

Ballonvaarders

Rob Wiegers

Sinds 1982 ben ik actief als ballonvaarder. In de loop der jaren heb ik ruim 6.000 ballonvaarten gemaakt. Nog steeds geniet ik van elke ballonvaart en de reacties van alle gasten die mee omhoog gaan. 

Niels Kon  

Opgegroeid in een ballonvaardersfamilie is het ballonvaren met de paplepel ingegeven. Sinds 2016 heb ik het bedrijf van Rob Wiegers overgenomen. Elke ballonvaart is uniek voor u, maar ook voor mij, samen wil ik van elke ballonvaart genieten. 

Annelotte Kon - Tolboom

Ballonvaren is echt een passie die ik met heel mijn hart heb omarmd. Wanneer je in je mandje boven de wereld zweeft.. Geniet ik intens van dat moment en denk ik verwonderlijk aan alle mensen onder mij die gehaast en gestrest voortbewegen. Echt heerlijk om daar boven te hangen en even in het luchtledige te mogen zijn, genieten van de wereld en alles om ons heen. 

Ricardo Craanen
Sinds mijn 13e levensjaar ben ik in het ballonvaartwereldje terechtgekomen. Na eerst jaren te hebben geholpen als crewlid, heb ik mijn passie gevonden als ballonvaarder. Elke vaart opnieuw is het genieten van het vrije gevoel dat ballonvaren je geeft. Deze passie en het vrije gevoel deel ik graag met mijn gasten.

Marije Roozendaal

Roeien, reizen, ballonvaren... Marije neemt je graag mee op reis hangend onder een luchtballon.. 

 

Naam: Sebastiaan Barlo

Naast zijn werkzaamheden als Exact consultant maakt Sebastiaan graag tijd vrij om te ballonvaren. Gezelligheid kent geen tijd zegt Sebastiaan, geniet van de ruimte en rust!

Dirk-Jan Burgers

Freelance ballonvaarder
License category: A/B

Balloncrew

Zonder balloncrew zijn we nergens! Onze dank is dan ook groot voor alle vrijwilligers die onze passie voor ballonvaren delen en mede mogelijk maken! Maak kennis met onze crew (in willekeurige volgorde):

Bert, inmiddels al meer dan 20 jaar actief en jaarlijks bij minstens 100 ballonvaarten actief! Zie je Bert, vraag dan eens waar zn kammetje is ;-)

Kees, inmiddels al meer dan 30 jaar actief, na enkele jaren er tussenuit te zijn geweest weer terug en niet meer weg te denken. 
Gerard, ons oudste crewlid, 80 jaar maar geniet en werkt mee als een jonge man. Altijd in voor een gezellig praatje.

Marieke, geïnfecteerd met het ballonvaart virus nadat een ballon bij haar ouders in het weiland landde. Inmiddels zelf ook recreatief ballonvaarster!Patrick, naast zijn werk bij Kiosk actief voetballer en levensgenieter, ons team versterkt hij maar al te graag :-)

Theo, na enkele jaren als ballonvaarder actief te zijn geweest is Theo met pensioen gegaan. Het ballonvaren kon hij toch niet achter zich laten en ondersteunt ons nog met grote regelmaat

Rob, actief ondernemer die in de avonduren een fijne ontspanning vind bij het ballonvaren!

Tim & Dominique, Dominique had het virus voor ballonvaren als klein kind al te pakken, haar man Tim nam ze mee op sleeptouw. Samen vormen ze een geolied team! 

Suzanne, ging mee als passagier en een week later maakte ze deel uit van ons team. Suzanne:"Crewen, een combinatie van handen uit de mouwen, ontspanning en avontuur met een fantastisch team met als doel passagiers een onvergetelijke ervaring te laten beleven." 
Wilma, sinds 2016 niet meer weg te denken. Een echte doorpakker en sfeermaker binnen het team!
Rick, actief als boerenknecht en werkzaam in de bronbemaling geniet van zn beperkte vrije tijd door met luchtballonnen te komen "spelen"
Eddy is sinds een jaar actief als crewlid. Eddy geniet van zijn hobby omdat het iedere keer weer natuur en avontuur brengt. Geen dag is hetzelfde en het brengt hem nieuwe leermomenten, gezelligheid en vriendschap. 
Ryan, zoon van Eddy, sinds 2016 naast zijn voetbal activiteiten ook dol op ballonvaren en een graag geziene harde werker!
Richard en Petra, samen met hun 4 kinderen stapelgek op ballonvaren, Petra is tevens actief recreatie ballonvaarder en samen hebben ze 3 eigen luchtballonnen! 
Jouw naam hier? Maak deel uit van ons team :-)
facebook twitter youtube