Menu
Direct Boeken
Neem contact op
Ballonbon

Ballonvaren herfst 2018

23-09-2018Ballonvaren herfst 2018

De eerste helft van september startte met mooi weer. De tweede helft kregen we al te maken de eerste herfstperikelen. Maar gelukkig kunnen we nog veel mooie ballonvaarten maken. 

23 september is de herfst officieel van begonnen met veel wind en regen. Maar vanaf maandag zien de weermodellen er veelbelovend uit voor de ballonvaarten :)

De komende dagen gaan we dan ook weer de lucht kleuren met onze luchtballonnen en uiteraard delen we de mooiste foto's op Facebook en onze website. Komende periode zullen de eerste teken met herfstkleuren en langzame zonsondergangen onze ballonvaarten sieren... 

 Zoek jij nog een leuk en kleurrijk uitje in de herfst periode? Onze ballonvaarten starten de eerste helft van oktober rond 17:00 uur. We verwelkomen je graag voor een mooie ballonvaart!   Nieuwsarchief

Herfst ballonvaarten oktober 2015

In dit album hebben wij een selectie foto's geplaatst van herfst ballonvaarten die wij mochten uitvoeren in oktober. We maakten enkele prachtige ballonvaarten in de regio's Alkmaar, Amersfoort en het Gooi.
facebook twitter youtube