Menu
Direct Boeken
Neem contact op
Ballonbon

Historie Rob Wiegers Ballonvaarten

Historie Rob Wiegers Ballonvaarten

Rob Wiegers Ballonvaart B.V. is een professioneel ballonvaartbedrijf in het midden van Nederland. Rob Wiegers (1950) gepassioneerd ballonvaarder heeft het bedrijf in juni 2016 over gedaan aan Niels Kon, niet zonder afscheid te nemen want nog dagelijks is Rob actief als ballonvaarder. 

In 1982 is Rob voor het eerst in aanraking gekomen met ballonvaren en verdiende in dat jaar al zijn eerste heteluchtballon, de PH-ELS. Reeds in 1982 begon Rob al met het aanbieden van passagiers ballonvaarten. Pas enkele jaren later in 1985 behaalde Rob zijn ballonbrevet en ging zelf ballonvaren. 

Het bedrijf startte in 1982 met één luchtballon. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot het meest passievolle ballonvaartbedrijf van Nederland met maar liefst 10 operationele heteluchtballonnen. In de luchtballonnen kunnen 2 tot maximaal 20 personen in één mand mee varen. 

Persoonlijk en kwaliteit

Als u contact met ons opeemt of een reservering bij ons plaatst  (telefonisch of per email) zullen wij u altijd persoonlijk beantwoorden. Wij nemen graag de tijd voor u en vinden dat uw beleving van een ballonvaart al bij het eerste contact begint. Onze flexibele ballonvloot staat ons toe om meerdere ballonnen tegelijkertijd in te zetten wij willen u dan ook graag zoveel mogelijk ruimte bieden in onze luchtballon mandjes.

Klik hier voor het overzicht van onze volledige vloot.

Klik hier voor het overzicht van onze dagelijks beschikbare piloten.

WhatsApp facebook twitter youtube