Menu
Direct Boeken
Neem contact op
Ballonbon

Luchtballon reclame

Kijk een luchtballon! Anno 2021 kun je er nog steeds niet omheen, een luchtballon word door iedereen gezien; jong en oud. Bedenk zelf maar eens, welke abri zag jij het laatst en welke luchtballon zag jij het laatst. Grote kans dat de luchtballon je beter is bijgebleven. En wist je dat luchtballon reclame in verhouding tot adverteren in een abri niet duurder is?

Diverse bedrijven (van eenmanszaak tot multinationals) zien luchtballon reclame als een duurzaam reclamebord. Met de eigen reclame luchtballon kunnen ook klanten en relaties een unieke incentive in de vorm van een ballonvaart worden aangeboden.

Een luchtballon kan geheel in je eigen huisstijl worden uitgevoerd. Dit kan al vanaf € 25.000,- gerealiseerd worden (op basis van 3 jarige overeenkomst). Hierbij geldt natuurlijk wel hoe complexer de huisstijl/het ontwerp en de grootte van de ballon hoe kostbaarder de ballon zal zijn. Daarnaast moet je natuurlijk rekening houden met jaarlijkse kosten voor de exploitatie, hierin ontzorgen wij je natuurlijk volledig. Wil je een vrijblijvend advies / voorstel over een eigen huisstijl luchtballon, wij informeren je natuurlijk graag. Met onze huidige luchtballonvloot van 12 luchtballons hebben we jarenlange ervaring die we graag met je delen. 

Van ontwerp tot realisatie:

WhatsApp facebook twitter youtube