Menu
Direct Boeken
Neem contact op
Ballonbon

Overzicht startlocaties ballonvaren

Overzicht startlocaties ballonvaren

Onderstaand overzicht zijn reeds geplande ballonvaarten, wij ballonvaren elke dag, staat een door u gewenste dag er niet bij, neem dan gerust contact met ons op. Wilt u een privé ballonvaart reserveren, selecteer dan "Eigen locatie" en vermeld bij de opmerkingen uw wensen, helaas laat het systeem de prijzen niet zien, de prijzen voor de privé ballonvaarten kunt u hier vinden. 

Exacte startlocatie

De exacte startlocatie is altijd afhankelijk van het weer en de windrichting en wordt uiterlijk 4 uur voor de geplande verzameltijd bepaald. Ook het tijdstip kan mogelijk worden bijgesteld op basis van de weercondities. 

De locaties in onderstaand overzicht kunnen gepland worden in genoemde omgeving (afh van windrichting en mogelijkheden):
Amersfoort: Amersfoort, Soest, Baarn, Barneveld (Oostenwind) Veenendaal (Zuidoostenwind)
Gooi: Hilversum, Huizen, Bussum, Baarn, Vreeland
Noord Holland: Alkmaar, De Rijp, Warmenhuizen, Schagen, Middenmeer, Wieringerwerf
Utrecht: Utrecht, Bunnik, De Meern, De Bilt, Nieuwegein, Breukelen, Zeist
Zuid Holland: Alphen aan de Rijn, Capelle aan de IJssel, Woerden, Gouda, Zoetermeer, Waddinxveen, Oudewater

Tijdstip

Alle ballonvaarten zijn 's avonds, tenzij anders vermeld. Ballonvaren is alleen mogelijk bij zonsopkomst en vanaf twee uur voor zonsondergang, waarom leest u hier

Winterperiode

In de winterperiode, 25 oktober 2015 t/m 27 maart 2016 plannen wij ook ballonvaarten. Voor het doorgaan van deze ballonvaarten zijn tenminste vier reserveringen noodzakelijk. In onderstaand overzicht staat bij sommige geplande ballonvaarten "beperkt aanbod" vermeld. Dit betekent dat voor deze vaarten nog niet genoeg aanmelding zijn. Een privé ballonvaart kan altijd gereserveerd worden. 

 

Reserveer direct uw ballonvlucht

DagOmgevingTijdOpmerkingenPrijsBoeken
01-01-2030Prive vaart01:00 Privé ballonvaartOp aanvraagReserveerWhatsApp facebook twitter youtube