Menu
Direct Boeken
Neem contact op
Ballonbon

Groepsballonvaarten

Groepsballonvaarten

Wilt u met meerdere gasten ballonvaren dan kunnen wij een groepsballonvaart organiseren. Al vanaf 7 personen rekenen wij geen toeslag meer voor een privé ballonvaart. Groepen met meer dan 20 personen nemen wij in meerdere ballonnen mee omhoog. Voor kleine en grote bedrijven bieden wij dus genoeg mogelijkheden. U kunt een groepsballonvaart organiseren als personeelsuitje, maar natuurlijk ook voor uw zakelijke relaties. 

Wanneer

Gedurende het hele jaar kunt u bij ons ballonvaren. Ballonvaren is mogelijk bij zonsopgang en vanaf 2 uur voor zonsondergang, mits het weer het toelaat natuurlijk. De ballonvaart duurt een uur en sluiten we af met een sprankelende toast en een luchtdoopcertificaat. 

Mogelijkheden

Naast ballonvaren zijn er nog meer mogelijkheden. Bijvoorbeeld voorafgaand lekker eten of na de ballonvaart gezamenlijk borrelen in onze gezellige schaapskooi. Bekijk onze arrangementen voor de mogelijkheden. 

Aanvragen

Vragen over uw ballonvaart of over de mogelijkheden? Wij horen het graag zodat wij u het leukste uitje kunnen aanbieden. Stuur ons uw  gegevens en aanvraag of bel ons: 035-6030028 en wij mailen u een vrijblijvend voorstel. 

     

WhatsApp facebook twitter youtube