Menu
Direct Boeken
Neem contact op
Ballonbon

Utrecht en omgeving

Utrecht en omgeving

Wilt u een ballonvaart maken boven de regio Utrecht? Boven Utrecht maken wij jaarlijks vele mooie ballonvaarten. De ballonvaarten kunnen starten in de hele provincie Utrecht. Denkt u aan een ballonvaart boven de Oudegracht, de Dom, Hoog Catherijne en het Vredenburg, als de wind meewerkt zou u dit zomaar kunnen ervaren. Utrecht is omringd door alle aspecten van Nederland, bossen, weilanden en water landschappen zullen u een verbluffend uitzicht op het Nederlands landschap geven! 

De exacte startlocatie voor een ballonvaart boven Utrecht bepalen wij op de dag van de geplande ballonvaart. Afhankelijk van het weer en de windrichting besluiten wij vanaf welke locatie de ballonvaart zal starten. Dit kan onder andere zijn: Amersfoort, Baarn, De Bilt, Breukelen, Doorn, Groenekan, Houten, Leusden, Mijdrecht, Nieuwegein, Soest, Veenendaal, Wijk bij Duurstede, Woerden of Zeist

Reserveer direct een ballonvaart boven omgeving Utrecht door in onderstaand overzicht de door u gewenste datum te selecetren. Het is ook mogelijk om een privé ballonvaart Utrecht te reserveren, vermeld bij de opmerkingen vanaf welke locatie u graag zou willen vertrekken. 

Reserveer direct uw ballonvlucht

DagOmgevingTijdOpmerkingenPrijsBoeken
01-07-2024Utrecht20:00 Standaard ballonvaart€ 195,00Reserveer
10-07-2024Utrecht20:00 Standaard ballonvaart€ 195,00Reserveer


Beoordelingen

Gemiddeld 5 / 5 sterren, gebaseerd op 5 reviews.

Het is alweer een week geleden dat we met z’n vieren met jullie bedrijf een ballonvlucht boven Utrecht hadden. Wij denken er met veel plezier aan terug. De organisatie verliep vlekkeloos. Vooral waren wij onder de indruk van de manier waarop Annelotte leiding aan de expeditie gaf. Zij straalde plezier in haar werk uit gecombineerd met een grote deskundigheid en zorgvuldigheid. De instructies waren duidelijk, daardoor wisten we goed waar we aan toe waren. Ik was tot mijn verbazing nogal bang in het begin, maar mede door haar vriendelijke nuchtere houding ging dat snel over en kon ook ik van de vlucht genieten. Nogmaals onze dank voor de goede zorgen.

5 / 5 Door op 27-09-2017

We hebben een hele leuke ballonvaart gehad! Een spontane gezellige kennismaking met Annelotte, Wilma en Suzanne met daarna een goed uitgemikte route over onze verzoekplaatsen. Na afloop een lekker drankje en nog een leuk samenzijn en gelach in de auto. Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar. Bedankt meiden!

5 / 5 Door op 22-07-2017

Ook ik heb ontzettend genoten vanaf de grond, het team van Wiegers dat zo enthousiast was en de familie die enorm genoten heeft. Heel bijzonder om dit te mogen meemaken. Volgende keer hoop ik zelf ook mee te kunnen.

5 / 5 Door op 22-07-2017

Dank jullie wel! We hebben, dankzij jullie, een fantastische avond gehad. Hartelijke groet, Steven en Astrid

5 / 5 Door op 17-07-2017

Hallo Annelotte, Ik kreeg deze ballonvaart als cadeau voor mijn verjaardag, en mijn dochter ging mee om dit ervaring samen te beleven. Het was heel bijzonder! Zoals je ons schreef, waren we heel hoog, hadden we een grote afstand afgelegd, en wij vlogen zelfs tussen de wolken. Allemaal uniek! Hartelijk dank voor deze onvergetelijke avond, jullie goede zorg en deskundigheid. Lieve groeten, Tamar

5 / 5 Door op 16-07-2017
WhatsApp facebook twitter youtube