Menu
Direct Boeken
Neem contact op
Ballonbon

Ballonvaarten

Ballonvaren voor particulieren
Wilt u graag een ballonvaart maken in een heteluchtballon? Onze passie is ballonvaren en wij willen graag met u ballonvaren. Onze hoogwaardige vloot heteluchtballonnen staat voor u klaar, de luchtballonnen zijn er in alle maten, variërend van 2 tot 18 personen. U kunt zich individueel voor een gecombineerde ballonvaart inschrijven voor elke door u gewenste dag of een privé ballonvaart reserveren.

Ballonvaren als cadeau geven
Voor het kado geven van een ballonvaart hebben wij de Ballonvaart kadobon, hiermee heeft u een tastbaar kado in handen waarmee de ontvanger zelf een dag kan plannen voor een fantastische ballonvlucht! Ook hebben wij een speciale ballonvaart kadoverpakking beschikbaar!

Ballonvaren als groepsarrangement of voor bedrijven
Wilt u met het hele bedrijf of de familie ballonvaren en iets extra's? Wij kunnen in overleg met u een compleet arrangement verzorgen: lekker eten, ballonvaren, lekker borrelen. Een onvergetelijke dag is binnen handbereik! Kijk bij onze ballonvaart arrangementen voor mogelijkheden, zoekt u iets anders dan zijn wij u hierbij graag ter dienste.

Luchtballon reclame
Zoekt u als ondernemer meer dan alleen ballonvaren en bent u bijvoorbeeld op zoek naar een bedrijfsballon voor promotie en naamsbekendheid? Op de pagina ballonvaart bedrijven en op de pagina luchtballon reclame is hieraan een hoofdstuk aan gewijd. Daar vindt u ook de mogelijkheden voor een groepsballonvaart voor uw personeel, klanten of relaties.

Ballonvaart locaties
Wij ballonvaren elke dag in de regio Amersfoort, Het Gooi en Utrecht maar ook elders bij reservering van een privé ballonvlucht. Bij het boeken van  een Privé ballonvlucht kunt u zelf uw opstijglocatie uitkiezen door het gehele land, echter afhankelijk van de opstijgplaats worden mogelijk reiskosten in rekening gebracht. Zie onze pagina van geplande ballonvaart startlocaties. Ballonvaren boven Limburg? Ook dat kan!

Regelmatig vertrekken onze ballonvluchten ook in het Groene Hart, in de Betuwe, de kop van Noord Holland en de Veluwe. Deze ballonvaarten kunt u individueel reserveren. De kosten hiervoor zijn € 155,- per persoon. Zie ook ons overzicht met geplande ballonvaarten in deze regio's. Ballonvaren in Amsterdam is afhankelijk van toestemming van de verkeersleiding op Schiphol.

Wanneer ballonvaren
Ballonvaren is een weersafhankelijke activiteit. Derhalve kunnen ballonvluchten alleen in de ochtend tot twee uur na zonsopkomst en in de avond vanaf twee uur voor zonsondergang worden uitgevoerd. Bij regen, dichte mist, harde wind en laaghangende bewolking kunnen helaas geen ballonvaarten worden uitgevoerd. In de winterperiode (november - maart) kunnen wel overdags ballonvaarten uitgevoerd worden omdat de zon in deze periode onvoldoende kracht heeft om het aardoppervlakte op te warmen. Tijdstippen ballonvaren

Weet u al wanneer u wilt ballonvaren? Boek dan nu online uw ballonvaart!

WhatsApp facebook twitter youtube