Menu
Direct Boeken
Neem contact op
Ballonbon

Ballonvaren over de Betuwe

Ballonvaren boven de Betuwe.

Een unieke ervaring is het om een ballonvaart te maken in een luchtballon boven de Betuwe. Ballonvaren op zich is al een onvergetelijke ervaring, maar ballonvaren boven de Betuwe is helemaal geweldig boven het prachtige landschap dat de Betuwe ons biedt. Stelt u zich eens voor dat u in een luchtballon op een heldere dag over de prachtige bloesem van de Betuwe vaart, dat u de Nederrijn, de Waal en de Lek die zo prachtig door de Betuwe meanderend  doorkruisen, dat u vanuit de luchtballon de kleine, schilderachtige plaatsjes in de Betuwe kunt zien en bijvoorbeeld Tiel met zijn schitterende omgeving.

Een ballonvaart boven de Betuwe is echt adembenemend. Wekelijks plannen wij ballonvaarten boven de Butwe. Waar de ballonvaart vertrekt en heengaat wordt bepaald door de windrichting. De ballonvaart in de heteluchtballon over de Betuwe kan bijvoorbeeld starten in Tiel, Buren, Wijk bij Duurstede, Geldermalsen, Culemborg, Veenendaal en in overleg vanuit elke locatie door uzelf uitgekozen.

Vooral voor de mensen die van rust en de schoonheid van het land en de rivieren en een zonsondergang met de schitteringen over de rivieren, zal een ballonvaart in een luchtballon boven de Betuwe een diepe indruk maken!

Voor een overzicht van de geplande Betuwe ballonvaarten klikt u: Ballonvaart en ballonvaren over de Betuwe
 

WhatsApp facebook twitter youtube