Menu
Direct Boeken
Neem contact op
Ballonbon

Gooi en Vechtstreek

Gooi en Vechtstreek

Reeds in 1983 startten wij al met het aanbieden van ballonvaarten vanuit en boven het Gooi en de Vechtstreek. Deze gevarieerde omgeving biedt voor elk wat wils. Prachtige dorpen en steden zoals Hilversum, Huizen, Naarden, Laren, Blaricum, Hilversumse meent, Bussum, Vreeland, Breukelen, Weesp, 's Graveland, Kortenhoeg, Ankeveen en omliggende dorpen. Maar ook prachtige natuur zoals de Bussumseheide, Ankeveense plassen, Gooilust, Naardermeer, Boekesteyn, Vechtplassen, Horstermeerpolder, Kortenhoefse plassen, Spiegelplas, Loosdrechtse plassen, Jagtlust, Schoonoord, Spanderswoud, Corversbos, Gooise buitenplaatsen en de Wijde Blik

Onze luchtballon startlocaties bevinden zich niet allemaal in het Gooi, op diverse locaties hebben wij startlocaties om zo de mooiste ballonvaarten boven het Gooi en de Vechtstreek te maken. Onze ballonvaarten boven het Gooi kunnen starten vanuit Hilversum, Baarn, Breukelen, Huizen, Loosdrecht en vreeland. Op de dag van de ballonvaart bekijken wij altijd aan de hand van de windrichting welke startlocatie de mooiste ballonvaart route biedt.

Als u een privé ballonvaart in één van onze luchtballons boekt kunt u ook altijd uw eigen startlocatie aanvragen, gelukkig weten we nooit hoe de wind ons waait, dus elke route boven het Gooi en de Vechtstreek is weer anders.

In 2023 bieden wij een beperkt aantal data in de regio Gooi aan. 


Beoordelingen

Gemiddeld 5 / 5 sterren, gebaseerd op 2 reviews.

Bedankt Niels, Bert en Geert voor de geweldig mooie ballonvaart! We hebben reuze genoten. En genieten nog steeds na. Wat een uitzicht! En wat hebben we veel gezien. Mooi ook om de hoogteverschillen te ervaren. Net als de stilte. We zijn ook weer heel wat wijzer geworden over de ballonvaart, door alle informatie van Niels. De landing was zeer subtiel. Heel veel dank nogmaals! Dirk, Gladys, Nout en Toon.

5 / 5 Door op 27-10-2017

Helemaal top. Goede afspraken. Gezellige en deskundige piloot. Super knappe landing. Kortom geweldig !! Dank jullie wel voor deze prachtige avond

5 / 5 Door op 11-07-2017
WhatsApp facebook twitter youtube