Menu
Direct Boeken
Neem contact op
Ballonbon

Ballonvaart plannen

Ballonvaart plannen

Ballonvaren of een ballonvaart cadeau geven kan vanaf één persoon. Je kunt voor elke gewenste dag een ballonvaart plannen. Je vaart samen met andere gasten in één van onze luchtballonnen boven de door jouw gewenste omgeving. Wil je liever alleen met je eigen gezelschap ballonvaren dan kun je ook een privé ballonvaart of groepsballonvaart reserveren. 

Tijdstip

Al onze ballonvaarten starten twee uur voor zonsondergang. Ballonvaren bij zonsopkomst is alleen mogelijk bij het boeken van een privé ballonvaart. In ons overzicht met geplande ballonvaarten vind je de verzameltijd voor de ballonvaarten. 

Weersomstandigheden

Bij regen, harde wind (>4 bft), slecht zicht en laaghangende bewolking kan de ballonvaart helaas niet doorgaan, in overleg zullen we een nieuwe datum plannen.

Startlocatie

Bij het reserveren kun je aangeven vanaf welke locatie je wil ballonvaren. Op de dag van de ballonvaart bepalen wij de exacte startlocatie op basis van de windrichting en de eventuele voorkeuren van onze gasten. Bij het bepalen van de startlocatie houden wij ook rekening met de landingsmogelijkheden. Zo kan het gebeuren dat een geplande ballonvaart boven Amersfoort vanuit Veenendaal vertrekt. Omdat er die dag bijvoorbeeld een ZuidOosten wind is en er daarom vanuit Amersfoort geen ballonvaarten van een uur mogelijk is in verband met het Markermeer. Door vanuit Veenendaal te vertrekken vaart de luchtballon over Amersfoort én zijn er voldoende landingsmogelijkheden. 

Wil e vanaf een eigen locatie vertrekken dan kun je bij ons een privé ballonvaart reserveren.

Altijd all-inclusive

Iedere luchtballonvaart is een onvergetelijke ervaring en om deze ervaring compleet te maken is een ballonvaart bij ons altijd all-inclusive:

  • Geen administratiekosten
  • Check in op startlocatie
  • Veiligheidsinstructies voor aanvang van de ballonvaart
  • Uitleg over de luchtballon, de ballonvaart en ballonvaren in het algemeen
  • Ballonvaart van tenminste één uur
  • Sprankelende toast als afsluiting van de ballonvaart
  • Ballonvaart certificaat als tastbare herinnering
  • Wettelijke aansprakelijkheidsverzekering
  • Vervoer terug naar de startlocatie Tijdelijk niet mogelijk in verband met beperkingen door Corona maatregelen. 

Uiteraard willen wij iedereen een veilige ballonvaart aanbieden, daarom verzoeken wij eventuele bijzonderheden zoals lichamelijke beperkingen voor elke ballonvlucht te vermelden. Veiligheid staat voorop!

Bekijk onze beschikbare ballonvaarten

WhatsApp facebook twitter youtube