Menu
Direct Boeken
Neem contact op
Ballonbon

Ons team

Wij werken met een vast team ballonvaarders en balloncrew. Wij laten u graag kennis maken met een deel van ons team. Uiteraard zijn al onze ballonvaarders in het bezit van het CPL-FB (Commercial Pilot License - Free Balloon) en zijn alle ballonvaarders en crew in het bezit van het BHV certificaat. 

Onze ballonvaarders

Niels Kon - Directeur / Eigenaar  

Opgegroeid in een ballonvaardersfamilie is het ballonvaren met de paplepel ingegeven. Dagelijks hangt Niels in de lucht en bestiert de gehele bedrijfsvoering. In zijn vrije tijd geniet hij van een mooie reis of een goed diner ;-) 

 Annelotte Kon - Tolboom

Ballonvaren is echt een passie die ik met heel mijn hart heb omarmd. Wanneer je in je mandje boven de wereld zweeft.. Geniet ik intens van dat moment en denk ik verwonderlijk aan alle mensen onder mij die gehaast en gestrest voortbewegen. Echt heerlijk om daar boven te hangen en even in het luchtledige te mogen zijn, genieten van de wereld en alles om ons heen. 

Rob Wiegers - Oud eigenaar / Ballonvaarder

Sinds 1982 ben ik actief als ballonvaarder. In de loop der jaren heb ik ruim 6.000 ballonvaarten gemaakt. Nog steeds geniet ik van elke ballonvaart en de reacties van alle gasten die mee omhoog gaan.

Ricardo Craanen 

Sinds mijn 13e levensjaar ben ik in het ballonvaartwereldje terechtgekomen. Na eerst jaren te hebben geholpen als crewlid, heb ik mijn passie gevonden als ballonvaarder. Elke vaart opnieuw is het genieten van het vrije gevoel dat ballonvaren je geeft. Deze passie en het vrije gevoel deel ik graag met mijn gasten.

Marije Roozendaal

Wereldreizigster en actief ballonvaarster ook actief als bestuurslid van de branchevereniging KNVvL en CBN. 

 

Sebastiaan Barlo

Naast zijn werkzaamheden als Exact consultant maakt Sebastiaan graag tijd vrij om te ballonvaren. Gezelligheid kent geen tijd zegt Sebastiaan, geniet van de ruimte en rust!

Dirk-Jan Burgers

Freelance ballonvaarder

Charles Volman

Freelance ballonvaarder

Onze balloncrew

Zonder balloncrew zijn we nergens! Onze dank is dan ook groot voor alle vrijwilligers die onze passie voor ballonvaren delen en mede mogelijk maken! Wil jij ook deel uitmaken van ons team lees dan verder op deze pagina

WhatsApp facebook twitter youtube