Menu
Met wie wil jij ballonvaren?
Met wie wil jij ballonvaren?

Ga samen met je partner, familie, vrienden of collega's mee omhoog

Ballonvaren bij zonsondergang
Ballonvaren bij zonsondergang

Alle geplande ballonvaarten starten twee uur voor zonsondergang, liever zonsopkomst zien, boek dan een prive ballonvaart

Ballonvaren in de zomer
Ballonvaren in de zomer

Wij ballonvaren alle seizoenen, de meeste ballonvaarten vinden plaats in de zomer. 

Direct reserveren

Direct Boeken
Neem contact op
Ballonbon

Ons team

Wij werken met een vast team ballonvaarders en balloncrew. Wij laten u graag kennis maken met ons team. Uiteraard zijn al onze ballonvaarders in het bezit van het CPL-FB (Commercial Pilot License - Free Balloon). En zijn alle ballonvaarders en crew in het bezit van het BHV certificaat. 

Onze ballonvaarders

Niels Kon - Directeur / Eigenaar  

Opgegroeid in een ballonvaardersfamilie is het ballonvaren met de paplepel ingegeven. Dagelijks hangt Niels in de lucht en bestiert de gehele bedrijfsvoering. In zijn vrije tijd geniet hij van een mooie reis of een goed diner ;-) 

 Annelotte Kon - Tolboom

Ballonvaren is echt een passie die ik met heel mijn hart heb omarmd. Wanneer je in je mandje boven de wereld zweeft.. Geniet ik intens van dat moment en denk ik verwonderlijk aan alle mensen onder mij die gehaast en gestrest voortbewegen. Echt heerlijk om daar boven te hangen en even in het luchtledige te mogen zijn, genieten van de wereld en alles om ons heen. 

Rob Wiegers - Oud eigenaar / Ballonvaarder

Sinds 1982 ben ik actief als ballonvaarder. In de loop der jaren heb ik ruim 6.000 ballonvaarten gemaakt. Nog steeds geniet ik van elke ballonvaart en de reacties van alle gasten die mee omhoog gaan.

Ricardo Craanen 

Sinds mijn 13e levensjaar ben ik in het ballonvaartwereldje terechtgekomen. Na eerst jaren te hebben geholpen als crewlid, heb ik mijn passie gevonden als ballonvaarder. Elke vaart opnieuw is het genieten van het vrije gevoel dat ballonvaren je geeft. Deze passie en het vrije gevoel deel ik graag met mijn gasten.

Marije Roozendaal

Wereldreizigster en actief ballonvaarster ook actief als bestuurslid van de branchevereniging. 

 

Sebastiaan Barlo

Naast zijn werkzaamheden als Exact consultant maakt Sebastiaan graag tijd vrij om te ballonvaren. Gezelligheid kent geen tijd zegt Sebastiaan, geniet van de ruimte en rust!

Dirk-Jan Burgers

Freelance ballonvaarder
License category: A/B

Onze balloncrew

Zonder balloncrew zijn we nergens! Onze dank is dan ook groot voor alle vrijwilligers die onze passie voor ballonvaren delen en mede mogelijk maken! Maak kennis met onze crew (in willekeurige volgorde):

Bert, inmiddels al meer dan 20 jaar actief en jaarlijks bij minstens 100 ballonvaarten actief! Zie je Bert, vraag dan eens waar zn kammetje is ;-)

Kees, inmiddels al meer dan 30 jaar actief, na enkele jaren er tussenuit te zijn geweest weer terug en niet meer weg te denken. 
Gerard, ons oudste crewlid, 81 jaar maar geniet en werkt mee als een jonge man. Altijd in voor een gezellig praatje.

Marieke, geïnfecteerd met het ballonvaart virus nadat een ballon bij haar ouders in het weiland landde. Inmiddels zelf ook recreatief ballonvaarster!Patrick, naast zijn werk bij Kiosk actief voetballer en levensgenieter, ons team versterkt hij maar al te graag :-)

Theo, na enkele jaren als ballonvaarder actief te zijn geweest is Theo met pensioen gegaan. Het ballonvaren kon hij toch niet achter zich laten en ondersteunt ons nog met grote regelmaat

Rob, actief ondernemer die in de avonduren een fijne ontspanning vind bij het ballonvaren!

Suzanne, ging mee als passagier en een week later maakte ze deel uit van ons team. Suzanne:"Crewen, een combinatie van handen uit de mouwen, ontspanning en avontuur met een fantastisch team met als doel passagiers een onvergetelijke ervaring te laten beleven." 
Wilma, sinds 2016 niet meer weg te denken. Een echte doorpakker en sfeermaker binnen het team!
Rick, actief als boerenknecht en werkzaam in de agrarische sector geniet van zn beperkte vrije tijd door met luchtballonnen te komen "spelen"
Eddy is sinds een jaar actief als crewlid. Eddy geniet van zijn hobby omdat het iedere keer weer natuur en avontuur brengt. Geen dag is hetzelfde en het brengt hem nieuwe leermomenten, gezelligheid en vriendschap. 
Ryan, zoon van Eddy, sinds 2016 naast zijn voetbal activiteiten ook dol op ballonvaren en een graag geziene harde werker!
Henri, sinds eind 2017 niet meer weg te denken, een echte teamspeler met een gezonde dosis droge humor :)
Marinus, tot enkele jaren geleden actief als balloncrew bij een ander team, na zijn verhuizing naar Leusden in september aangesloten bij ons ballonteam! 
Marco, overdag actief als boekhouder, tot voor kort in de avond actief als brandweerman maar sinds mei 2017 vult Marco graag zijn avonduren met hel volgen van luchtballonnen
Geert, al meer dan 30 jaar actief met ballonvaren. Naast zijn eigen modelballonvaarten vult Geert graag zijn avonden met activieiten voor ons team
Stefan, brandweerman, ICT specialist, vrijwilliger hier en daar. Ofwel iemand met een heel actief leven die ook graag een vrij moment niet onbenut laat en ons team geregeld versterkt
Bram, Vanuit Twello rijdt hij meerdere keren per jaar naar Soest om ons te versterken. Als actief ballonspotter heeft Bram ook een grote collectie oude luchtballon die hij geregeld "verlucht" met zijn team for old balloons
Jouw naam hier? Maak deel uit van ons team :-)
facebook twitter youtube