Menu
Direct Boeken
Neem contact op
Ballonbon

Ballonvaren boven de Veluwe

Ballonvaren op de Veluwe.

Een unieke ervaring is het om een ballonvaart te maken in een luchtballon boven de Veluwe. Ballonvaren op zich is al een onvergetelijke ervaring, maar ballonvaren boven de Veluwe is helemaal prachtig boven het overweldigende natuurschoon dat de Veluwe ons biedt.

Een ballonvaart over de Veluwe is in principe elke dag mogelijk als het weer het toelaat. En waar de ballonvaart heengaat? Daar waar de wind hem naar toe waait, dat is het avontuurlijke van het ballonvaren in een heteluchtballon.

De ballonvaart in de heteluchtballon over de Veluwe kan bijvoorbeeld starten in Apeldoorn, Garderen, Otterlo, Ermelo, Epe, Vaassen, Eerbeek, Lunteren, Ede, Wageningen, Voorthuizen, Barneveld en alle mogelijke plaatsen in de omgeving van de Veluwe. De ballonvaarten kunnen natuurlijk ook vanaf andere locaties die u zelf aan kunt geven vertrekken, en dan vaart u over de Veluwe.

Vooral voor de mensen die van rust en de schoonheid van de natuur houden zal een ballonvaart in een luchtballon boven de Veluwe een diepe indruk maken. Voor een overzicht van reeds geplande ballonvaarten boven de Veluwe klikt u: Ballonvaart en ballonvaren over de Veluwe

WhatsApp facebook twitter youtube