Menu
Direct Boeken
Neem contact op
Ballonbon

Zuid Holland en Groene Hart

Zuid Holland en Groene Hart

Ballonvaren boven Zuid Holland

In het Groene Hart hebben wij 8 verschillende vertreklocaties. Afhankelijk van de windrichting kiezen wij altijd één van de locaties om de mooiste ballonvaarten boven het Groene Hart te ervaren. Ballonvaarten in de regio Groene Hart zullen afhankelijk van de windrichting vertrekken in het gebied tussen Den Haag, Zoetermeer, Gouda, Alphen ad Rijn, Woerden, Nieuwegein, Utrecht, Capelle ad IJssel, Ridderkerk, Rotterdam, Krimpen ad IJssel en Zuid Holland.

In verband met beperkte individuele reserveringen voor ballonvaarten in deze regio is het beperkt mogelijk om een ballonvaart te reserveren boven Zuid Holland/Groene Hart. Wilt u op een door u gewenste dag een ballonvaart maken boven Zuid Holland en het Groene Hart, reserver dan een privé ballonvaart

 


Reserveer direct uw ballonvlucht

DagOmgevingTijdOpmerkingenPrijsBoeken
01-01-2031Prive vaart01:00 Privé ballonvaartOp aanvraagReserveer


Beoordelingen

Gemiddeld 4.9 / 5 sterren, gebaseerd op 38 reviews.

Wij hebben een fantastische vaart gehad; bedankt !

5 / 5 Door op 09-09-2019

super mooie vlucht gehad met Niels als piloot, goed geregeld en echt een aanrader! bedankt voor de mooie ervaring!

5 / 5 Door op 04-08-2019

Het was geweldig! Wij hadden een prive ballonvaart en zijn zelfs boven het wolkendek geweest....zo mooi!

5 / 5 Door op 04-08-2019

Thank you Niels, Geert and Wilma for the great flight from Amersfoort to Zeist.

5 / 5 Door op 07-04-2019

Helemaal top. Zaterdag 3-11-2018 vanuit Veenendaal. Geweldige ervaring en een leuk team (vrouwelijke bestuurder van de auto met bijrijder, sorry namen vergeten) met Dirk Jan als piloot. Dit gaan we ooit nog eens doen. Gr. Janneke - Bert - Brent

5 / 5 Door op 27-11-2018

Het was geweldig weer en een belevenis die je nooit meer vergeet, de mensen waren super aardig en ze hebben ons ook veel info gegeven over ballon vaarten, kortom een aanrader voor iedereen.

5 / 5 Door op 08-10-2018

Het was geweldig! Super mooie dag om te varen! Ricardo gaf veel uitleg en veel leuke verhalen! Als dit iets is wat je altijd al heb willen doen, twijfel dan niet en ga!

5 / 5 Door op 01-10-2018

Een goede en gezellige vaart met bijzonder aardige piloot en medewerkers

5 / 5 Door op 13-07-2018

De ballon vlucht was een erg mooie ervaring.

5 / 5 Door op 27-06-2018

Mooi, imponerend, gezellig, en helemaal prima en met humor geregeld! Met veel dank aan Dirk-jan, Henri en Geert.

5 / 5 Door op 13-05-2018

Fantastische tocht. Geweldige bemanning. Een aanrader!

5 / 5 Door op 01-04-2018

Het was even spannend of we konden vertrekken, maar de lucht klaarde op en de regen stopte...off we go! Wat een mooie ervaring....naast de vergezichten van alle steden en dorpjes, waren de wolkenpartijen en de zonsondergang echt prachtig! Niet te vergeten de serene stilte die tussen de gezelligheid door opviel als iedereen genoot van het uitzicht. Niels en crew, bedankt voor jullie mooie verhalen, goede begeleiding en veilige vaart!!

5 / 5 Door op 28-03-2018

Enthousiaste crew! We voelden ons veilig en vonden het een geweldige ervaring! Dank!!

4 / 5 Door op 27-03-2018

Na lange tijd dat ik afwezig was, ben ik zeer trots dat ik in dit team ben gestapt wauw wat een enthousiasme en vele tevreden passagiers. Met de modelballonnen komt het goed , "Wie het kleine niet eert is het grote niet weert" of was het andersom. Laat het voorjaar maar komen.

5 / 5 Door op 06-11-2017

Bedankt Niels, Bert en Geert voor de geweldig mooie ballonvaart! We hebben reuze genoten. En genieten nog steeds na. Wat een uitzicht! En wat hebben we veel gezien. Mooi ook om de hoogteverschillen te ervaren. Net als de stilte. We zijn ook weer heel wat wijzer geworden over de ballonvaart, door alle informatie van Niels. De landing was zeer subtiel. Heel veel dank nogmaals! Dirk, Gladys, Nout en Toon.

5 / 5 Door op 27-10-2017

Het is alweer een week geleden dat we met z’n vieren met jullie bedrijf een ballonvlucht boven Utrecht hadden. Wij denken er met veel plezier aan terug. De organisatie verliep vlekkeloos. Vooral waren wij onder de indruk van de manier waarop Annelotte leiding aan de expeditie gaf. Zij straalde plezier in haar werk uit gecombineerd met een grote deskundigheid en zorgvuldigheid. De instructies waren duidelijk, daardoor wisten we goed waar we aan toe waren. Ik was tot mijn verbazing nogal bang in het begin, maar mede door haar vriendelijke nuchtere houding ging dat snel over en kon ook ik van de vlucht genieten. Nogmaals onze dank voor de goede zorgen.

5 / 5 Door op 27-09-2017

Mijn zoon en ik hebben genoten van een prachtige ballonvaart.

5 / 5 Door op 23-08-2017

Ik kreeg deze ballonvaart als verjaardagscadeau, dus ik had geen idee wat ik kon verwachten. Het werd echter een geweldige avond, goed verzorgd en met veel aandacht voor de ervaring zelf, maar ook voor de veiligheid. En heel vriendelijke mensen. Het viel me ook op dat er zeer flexibel met het vertrekmoment werd omgegaan, als de weersvoorspelling zodanig is dat het volledige uur ballonvaren misschien niet volgemaakt kan worden, wordt de keus aan de passagiers overgelaten of men erop gokt, of dat er aan andere vertrekdatum afgesproken wordt. Een absolute aanrader!

5 / 5 Door op 20-08-2017

Prachtige vaart, we hebben genoten

4 / 5 Door op 17-08-2017

Geweldig team dat plezier heeft in hun werk . Weten hun gasten te vermaken .

5 / 5 Door op 17-08-2017

Gisteravond met ons gezin een luchtballonvaart gemaakt. Voor ons alle 7 was dit de eerste keer en we hebben er van genoten! In alle rust werd de ballon klaar gemaakt, waar we bij werden betrokken en ondertussen tekst en uitleg kregen. Fantastisch om over onze woonomgeving te varen, te kunnen kijken tot op zee (vanuit woerden!) , prachtige luchten en tussen de wolken door de ondergaande zon! De landingsplaats werd met zorg uitgekozen en pas na goedkeuring van de bewoners werd gestart met leeg laten lopen en opruimen van de ballon. Als afsluiting werden we verrast met certificaat en hebben we geproost op onze luchtdoop. Niels dank voor de vaart en je gezelschap. Het was een onvergetelijke ervaring en zeker voor herhaling vatbaar! Wilma en Rob ook jullie bedankt, het liep gesmeerd!

5 / 5 Door op 13-08-2017

Beste Niels Marieke en Suzanne, Het was een onvergetelijke avond en vaart, hebben super genoten vooral tessa. Heel leuk zoals jullie haar gerust gesteld hebben tijdens het opbouwen van de ballon. Ondanks de voorspelling van het weer toch een hele mooie en rustige vaart gehad. We werden onderweg goed op de hoogte gehouden door Niels, al met al een super avond gehad met een super crew. Dit was een belevenis die je een keer mee gemaakt moet hebben en voor ons zeker voor herhaling vatbaar. Wij willen jullie hartelijk bedanken voor deze geweldige avond en ervaring, gaan we zeker nog een keer doen. Tessa opa en oma

5 / 5 Door op 05-08-2017

Een fantastische beleving en onder begeleiden van professionals!

5 / 5 Door op 01-08-2017

Geweldige ervaring. En leuk personeel hebben jullie. Bedankt.

5 / 5 Door op 25-07-2017

Het was een lang gewenste tocht die aan alle verwachtingen voldeed. We hebben enorm genoten van de vaart en van de enthousiaste uitleg van Niels over hoogten, windsnelheden zijn ervaringen en zijn verhaalover het begin van de ballonvaart enz. In één woord fantastisch!! Dank je wel!!!

5 / 5 Door op 25-07-2017

was een super mooie route. Niels bedankt voor alles. En ook wat je aan ons vertelde onderweg erg leuk gedaan.

5 / 5 Door op 24-07-2017

We hebben een hele leuke ballonvaart gehad! Een spontane gezellige kennismaking met Annelotte, Wilma en Suzanne met daarna een goed uitgemikte route over onze verzoekplaatsen. Na afloop een lekker drankje en nog een leuk samenzijn en gelach in de auto. Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar. Bedankt meiden!

5 / 5 Door op 22-07-2017

Ook ik heb ontzettend genoten vanaf de grond, het team van Wiegers dat zo enthousiast was en de familie die enorm genoten heeft. Heel bijzonder om dit te mogen meemaken. Volgende keer hoop ik zelf ook mee te kunnen.

5 / 5 Door op 22-07-2017

Het was een goed georganiseerde vaart,veel gezien en onderweg leuke en zinvolle uitleg van de piloot gehad.

5 / 5 Door op 20-07-2017

Dank jullie wel! We hebben, dankzij jullie, een fantastische avond gehad. Hartelijke groet, Steven en Astrid

5 / 5 Door op 17-07-2017

Hallo Annelotte, Ik kreeg deze ballonvaart als cadeau voor mijn verjaardag, en mijn dochter ging mee om dit ervaring samen te beleven. Het was heel bijzonder! Zoals je ons schreef, waren we heel hoog, hadden we een grote afstand afgelegd, en wij vlogen zelfs tussen de wolken. Allemaal uniek! Hartelijk dank voor deze onvergetelijke avond, jullie goede zorg en deskundigheid. Lieve groeten, Tamar

5 / 5 Door op 16-07-2017

Helemaal top. Goede afspraken. Gezellige en deskundige piloot. Super knappe landing. Kortom geweldig !! Dank jullie wel voor deze prachtige avond

5 / 5 Door op 11-07-2017

Wij hebben enorm genoten van de ballonvaart. Prachtige vlucht over Amersfoort, met de landing nabij Nijkerk. De landing was erg prettig. Hieruit blijkt ook de deskundigheid van de Piloot. Je wordt betrokken bij de activiteiten rondom het opblazen en opruimen van de ballon en krijgt goede instructies. Na afloop kregen wij een certificaat en een glaasje champagne. Al met al vonden wij het een geweldige ervaring.

5 / 5 Door op 22-06-2017

Geweldige vaart gehad. Goede uitleg.

4 / 5 Door op 15-06-2017

Super mooie ervaring door fantastisch team

5 / 5 Door op 15-06-2017

Gisteravond genoten van onze ballonvaart!! Bijzondere ervaring om zo te zweven / varen in het lucht... Fantastisch weer, fijne crew kortom een formule waarin wij een mooie beleving konden genieten. Geweldig dat het nu wel gelukt is. Hartelijk dank dat u ons de nodige tijd gunde, zodat we dit met elkaar konden beleven. Dit vergeet je niet meer. Het was top!

5 / 5 Door op 09-06-2017

Beste mensen van Rob Wiegers Ballonvaart,

3x is Scheepsrecht werd gezegd toen de 2e gereserveerde dag voor de geplande ballonvaart vanwege weersomstandigheden weer verzet moest worden. Het is gelukt, woensdag 2 september ging het dan toch door! Het bleek een goede keuze te zijn want de lucht was helder met een prachtig vergezicht.

Namens het Bouwplanteam Bijsteren Putten wil ik jullie hartelijk bedanken voor de goed verzorgde, veilige vlucht!!!

4 / 5 Door op 09-06-2017

Thanks so much for a wonderful afternoon. We will be sure to let everyone know about you and what a great time we had

5 / 5 Door op 08-06-2017
WhatsApp facebook twitter youtube