Menu
Direct Boeken
Neem contact op
Ballonbon

Ballonvaart cadeau

18-11-2019Ballonvaart cadeau

In de wintermaanden (november t/m maart) voeren wij slechts beperkt ballonvaarten uit. De dagen zijn korter en het weer wisselvalliger. Wil jij iemand een ballonvaart cadeau geven in deze periode, bestel dan een cadeaubon voor een ballonvaart en de ontvanger kan zelf een datum voor het komende seizoen al bij ons reserveren. 

Mooie belevenissen zijn onvergetelijk en draag je voor altijd bij je. 

Een ballonvaart boven het mooie Nederlandse landschap is zo'n onvergetelijke ervaring. En daarmee een ook uniek cadeau voor in de jute zak of onder de kerstboom. Het ideale moment om iemand te verrassen! Bestel de cadeaubon online en ontvang hem direct in je mailbox! 

Ballonbon voor 1 persoon Amersfoort € 149,- (bestellen)
Ballonbon voor 1 persoon Premium ballonvaart € 189,- (bestellen)
Ballonbon voor 1 persoon Gooi / Utrecht € 159,- (bestellen)
Privéballonvaart 2 personen** € 600,- (bestellen)

Voor een meerprijs kunt u ook onze geschenkdoos bijbestellen
** Voor een privéballonvaart, zonder andere passagiers in de mand vanaf één van onze standaard locaties in Amersfoort en het Gooi. 

De cadeaubon is standaard 400 dagen geldig. Mocht de ontvanger niet in de gelegenheid zijn in deze periode de ballonvaart in te plannen, dan kan deze na overleg worden verlengd. 

De ballonvaart duurt gemiddeld een uur en sluiten we af met een sprankelende toast, het officiele luchtdoopcertificaat en uiteraard bent u goed verzekerd tijdens de ballonvaart. 

U kunt de ballonbon online (klik hierboven op bestellen) of telefonisch (035-6030028) bestellen. Nieuwsarchief

WhatsApp facebook twitter youtube