Menu
Direct Boeken
Neem contact op
Ballonbon

Waarom is luchtvaart veilig?

14-09-2011

Bekijk de nieuwe folder (pdf) van EASA het Agentschap voor Luchtvaart Veiligheid en overtuig u zelf over de luchtvaart veiligheid.

  • Luchtvaartuigen worden gecertificeerd voordat ze de lucht in mogen, dus ook luchtballonnen. EASA is verantwoordelijk voor de certificering van alle in Europa gecertificeerde luchtvaartuigen. Gedurende de gehele levenscyclus zal EASA de veiligheid van de luchtvaartuigen monitoren.
  • Luchtvaart veiligheid wordt continue gemonitord. Niet alleen de uitvoering van de luchtvaartoperatie, ook de onderhoudsorganisaties worden continue gemonitord. EASA kan hierdoor snel schakelen om zeker te stellen dat de hoogste veiligeheidsstandaarden worden gehandhaafd.
  • Veiligheidsregels worden continue bijgesteld en verbeterd.
  • Regelgeving ten aanzien van veiligheid is in heel Europa gelijk.

Rob Wiegers Ballonvaarten is als één van slechts vier bedrijven in Nederland gecertificeerd door EASA en het Ministerie van Infrastructruur en Milieu voor het management en het beheer en de uitvoering van onderhoud aan heteluchtballonnen. Rob Wiegers Ballonvaarten beheerd inmiddels meer dan 100 luchtballonnen in Nederland, België, Frankrijk, Luxemburg, Spanje, Portugal en Engeland.

De jarenlange ervaring en kennis binnen Rob Wiegers Ballonvaarten wordt door vele luchtballonfabrikanten erkend. Zo heeft Rob Wiegers Ballonvaarten bij verschillende luchtballon fabrikanten (Ultramagic - Spanje, Kubicek Balloons - Tsjechië, Kavanagh Balloons - Australië) ondersteuning geleverd bij diverse technologische ontwikkelingen en verbeteringen.

Veiligheid staat dus niet alleen bij EASA voorop, ook Rob Wiegers Ballonvaarten is continue bezig met veiligheid binnen de eigen organisatie maar ook daarbuiten!Nieuwsarchief

WhatsApp facebook twitter youtube