Menu
Direct Boeken
Neem contact op
Ballonbon

Rob Wiegers boven de Beierse Alpen

25-01-2012

Afgelopen zaterdag is Rob Wiegers met Richard en Petra van Beusekom en onze leerlingpiloot Gert Janse afgereisd naar het sprookjesachtige witte Inzell. Vanwege de weersomstandigheden heeft het team vannochtend pas de eerste adembenemende ballonvaart gemaakt. 

Buiten het ballonvaartseizoen maakt het team van Rob Wiegers in verschillende samenstelling geregeld een ballonvaart trip naar één van de festivals in het buitenland. Dit vooral vanuit de passie voor het ballonvaren maar ook voor de ervaring en het trainen van onze piloten (in opleiding). Een andere omgeving en de effecten die daar bij komen kijken (denk aan bergwinden en temperatuursverschillen) zijn vaak een leerzame en onvergetelijke ervaring.  

Het uitvoeren van een perfecte landing is soms een uitdaging. Wanneer de weersomstandigheden zeer gunstig zijn en de uitdaging relatief laag is, dan zoeken we ook graag zelf die uitdaging op. Dit heeft geresulteerd in deze fantastische landingsplek wat getuigd van échte passie voor het ballonvaren.  

Bron: Communicatie Rob Wiegers Ballonvaarten BVNieuwsarchief

WhatsApp facebook twitter youtube