Menu
Direct Boeken
Neem contact op
Ballonbon

Oplevering spoorbrug Strukton

14-04-2011

Op donderdag 14 april heeft Strukton Infratechnieken een nieuwe spoorbrug in het Vechtdal van Overijssel op een heel bijzondere manier opgeleverd. De uitvoerder ging samen met de opdrachtgevers met een luchtballon de lucht in om de nieuwe spoorbrug in het landschap van het Vechtdal te bekijken.

Voor de ballonvaart zijn alle passagiers op een centrale locatie verzameld om van daaruit de ideale startlocatie te bepalen. Nadat de locatie was bepaald, aan de hand van de windrichting om zo goed mogelijk over de spoorbrug te kunnen varen, is de luchtballon bij een bevriende melkveehouder klaargemaakt voor vertrek.

Helaas bleek de windrichting anders te zijn dan voorspeld, maar door snel hoogte te winnen wist de piloot, Niels Kon, alsnog mooi langs de spoorbrug "De Haandrik" op te varen.

Na ruim een uur ballonvaren op maximaal 1 kilometer hoogte is de ballon in Duitsland nabij het dorpje Laar weer veilig geland. Strukton Infratechnieken en de opdrachtgevers zijn zo allen weer een mooie en unieke ervaring rijker!

Ballonvaren met Strukton Infratechnieken en Provincie Overijssel

Ballonvaren boven het vechtdal

Ballonvaren met Strukton Infratechnieken over het Waterschap Velt en Vecht

Met de luchtballon boven de Vecht nabij Duitsland

Met de luchtballon boven het Duitse dorp LaarNieuwsarchief

WhatsApp facebook twitter youtube