Menu
Direct Boeken
Neem contact op
Ballonbon

broodjebijzonder

04-05-2016broodjebijzonder

In de zomer van 2015 had de Ruijter een actie #broodjebijzonder waarbij je uniek ontbijt in een luchtballon kon winnen. Suzanne en Cindy waren één van de prijswinnaars. Hun enthousiasme deelde zij graag met ons en met jullie: 


Ochtendballonvaart met ontbijt!

Mijn dochter en ik hebben in september 2015 meegedaan met een actie van De Ruijter: Maak je broodje bijzonder en deel het met De Ruijter. Mijn dochter van 14 wilde erg graag meedoen met deze actie omdat de prijs als je zou je winnen haar héél erg leuk leek, namelijk ontbijten in een luchtballon voor 2 personen! We  hebben dus een middag 'geknutseld' met allerlei soorten hagelslag en ander broodbeleg (van De Ruijter natuurlijk!) om een broodje bijzonder te maken en de foto hiervan opgestuurd. Na een week hoorden we dat we de prijs hadden gewonnen!

Superblij natuurlijk!

Eindelijk was het dan op 4 mei 2016 zover dat we de ballonvaart konden gaan maken!

Even na 6.00u hingen we al in de lucht boven Amersfoort. We hadden perfect weer dus zagen we een heel mooie zonsopgang en de plaatsen Amersfoort, Hoevelaken en Nijkerk onder ons. Het was een geweldige ervaring, heel bijzonder om mee te maken. Mijn dochter en ik hebben genoten! Ondertussen stond er in de mand ook een kleine mand voor ons klaar met ontbijtspullen: koffie, thee, broodjes, muesli, gekookt eitje en natuurlijk allerlei broodbeleg van De Ruijter. Het smaakte heerlijk! 

Niels was onze 'piloot' die ochtend en dat deed hij perfect! Nogmaals bedankt Niels voor een prachtige en gezellige ballonvaart!

Hartelijke groeten,

Cindy en Suzanne, baronessen van Amersfoort tot NijkerkNieuwsarchief

WhatsApp facebook twitter youtube