Menu
Direct Boeken
Neem contact op
Ballonbon

Overname Rob Wiegers Ballonvaarten

09-07-2016Overname Rob Wiegers Ballonvaarten

De afgelopen 30 jaar heeft Rob Wiegers Ballonvaarten uit Soest bijna 10.000 ballonvaarten gemaakt boven Nederland. Nu Rob de pensioengerechtigde leeftijd nadert heeft hij zijn ballonvaartbedrijf doorgegeven aan Niels Kon. Zaterdag 9 juli was het officiële moment van de overdracht in Soest aan de Peter van den Breemerweg 9.

Rob Wiegers Ballonvaarten is een middelgroot ballonvaart bedrijf in midden Nederland en is gespecialiseerd in zowel particuliere als zakelijke ballonvaarten. De ballonvaarten worden verspreid door het land uitgevoerd waarbij de focus ligt op de regio midden Nederland, Noord Holland en Zuid Holland.

Rob Wiegers is begin jaren 80 begonnen met één luchtballon. In augustus 1985 heeft Rob Wiegers als vijfde Nederlander zijn luchtballonbewijs behaald en heeft toen zijn focus gelegd op de groei van het ballonvaartbedrijf. Rob Wiegers heeft zelf inmiddels al meer dan 5.000 uur gevaren.

Wegens het naderen van de pensioengerechtigde leeftijd heeft Rob Wiegers besloten alle activiteiten van zijn ballonvaartbedrijf over te doen aan Niels Kon. Niels groeide op in het ballonvaartbedrijf van Rob Wiegers na de scheiding van zijn ouders. Ballonvaren is hem dus met de paplepel ingegeven. Niels is al 15 jaar actief als ballonvaarder bij Rob Wiegers Ballonvaarten en maakte begin 2016 zijn 2.000e ballonvaart.

De ambitie van Niels is het succes van Rob Wiegers Ballonvaarten vasthouden en de onvergetelijke ervaring van een ballonvaart bij bestaande en nieuwe klanten te versterken. Met de overname wil Niels ook nieuwe kansen in de markt aangrijpen om de marktpositie nog verder uit te bouwen.  Nieuwsarchief

WhatsApp facebook twitter youtube