Menu
Direct Boeken
Neem contact op
Ballonbon

Ballondag voor balloonvaarders

01-03-2010
Rob Wiegers Ballonvaarten zal als dealer van Kubicek Balloons aanwezig zijn op de Ballondag 2010. Deze editie van de ballondag is alweer de tiende editie.
Jaarlijks wordt door de familie Doornewaard speciaal voor ballonvaarders, ballonspotters, verzamelaars en enthousiastelingen deze dag georganiseerd. Onderstaand treft u de uitnodiging voor de ballondag. Voor meer informatie kijkt u op: www.ballondag.nl


 
Voor de tiende keer is er gestart met de voorbereidingen van de Ballondag. Reden te meer om er op zaterdag 6 maart 2010 een nog leukere Ballondag van te maken dan U al gewend bent. Natuurlijk proberen wij alle dealers c.q. fabrikanten weer naar Oosterwolde (GLD) te laten komen. Daarnaast zullen er weer enkele interessante lezingen worden georganiseerd en is er weer de nodige ruimte beschikbaar voor de verzamelaars. Voor een totaal en actueel overzicht van de deelnemers aan de Ballondag kunt u terecht op de pagina Deelnemers.

In verband met de 10e editie zijn suggesties en ideeën voor nieuwe en originele programmaonderdelen meer dan welkom.

Voor geïnteresseerden bestaat de mogelijkheid om tegen een kleine vergoeding een tafel of standruimte te reserveren. Dit kan bij voorkeur via e-mail (info@ballondag.nl) of eventueel telefonisch (+31 0525-621701). Uiteraard zal bij voldoende deelname de dag weer als vanouds worden afgesloten met een warm en koud buffet. Opgave is mogelijk via e-mail (info@ballondag.nl) of eventueel telefonisch (+31 0525-621701).

Wij hopen u op 6 maart 2010 te mogen begroeten in Oosterwolde (GLD).


Met vriendelijke groet,

Fam. J. Doornewaard
Groote Woldweg 32
8097 RS OOSTERWOLDE
T +31 (0)525-621701
E info@ballondag.nl
 


Nieuwsarchief

WhatsApp facebook twitter youtube