Menu
Direct Boeken
Neem contact op
Ballonbon

Ballonvaartseizoen voorbereidingen

19-03-2017Ballonvaartseizoen voorbereidingen

De avonden beginnen langer licht te worden, de temperaturen stijgen langzaam en het ballonvaart seizoen staat weer om de hoek. In de afgelopen winterperiode zijn slechts enkele ballonvaarten uitgevoerd, maar we hebben niet stil gezeten! Vele voorbereidingen zijn ondertussen alweer getroffen om goed van start te kunnen in het nieuwe ballonvaart seizoen! 

Aanpassing website
Vanaf nu is het nog eenvoudiger om online bij ons je gecombineerde of privé ballonvaart te reserveren. De eerste boekingen hebben we dan ook al mogen ontvangen en alle vaarten vanaf onze vaste locaties Amersfoort, Gooi en Utrecht zijn ingepland. Bekijk het complete aanbod op deze pagina

Piloten en crew
Zonder ons toegewijde team kunnen we geen ballonvaarten uitvoeren. Daarom hebben we in oktober een leerzaam (GPS) teamuitje georganiseerd als afsluiting van het ballonvaart seizoen. Eind maart is er weer een teamdag gepland ter introductie van het nieuwe ballonvaart seizoen. Tijdens deze dag presenteren we onder andere de nieuwe bedrijfskleding en nemen we de aangescherpte veiligheidsprocedures met elkaar door. Ook volgen alle teamleaden begin april weer een opfriscursus Bedrijfshulpverlening (BHV). Wil jij ook deel uitmaken van ons team? Ook voor komend seizoen kun je je aanmelden!

Auto's en ballonmaterialen
Alle voertuigen, aanhangers, luchtballonnen, manden, branders, cylinders en aanvullende materialen zijn uitgebreid onderhouden en goed gekeurd voor het nieuwe komend seizoen. De kwaliteit en veiligheid (van het materiaal) zijn naast ons enthousiaste en kundige team de basis van ons bedrijf. 

Kortom, ook dit jaar zijn we startklaar om samen met jullie dagelijks de mooiste ballonvaarten te maken! Dus als u dit jaar een speciale gelegenheid heeft, of als een ballonvaart avontuur nog op uw bucketlist staat, maar natuurlijk ook als u zonder speciale reden met ons mee omhoog wilt: ons enthousiaste team staat klaar om u een prachtige ballonvaart te laten ervaren! Zodat u in 2017 weer een mooi avontuur aan uw herinneringen kunt toevoegen! Het lenteweer laat nog even op zich wachten.. Maar de weersvooruiztichten beloven veel goeds! :)Nieuwsarchief

WhatsApp facebook twitter youtube