Menu
Direct Boeken
Neem contact op
Ballonbon

Ballonvaart piloten profcheck

04-04-2017Ballonvaart piloten profcheck

Aan het begin van het ballonvaart seizoen organiseren we ieder jaar een teamdag ter introductie van het nieuwe ballonvaartseizoen. Deze teamdag vond reeds plaats op 27 maart en is ook dit jaar zeer positief ontvangen door alle teamleden. 

Een ander onderdeel voor aanvang van het ballonvaart seizoen is het uitvoeren van zogenaamde profcheck ballonvaarten. De "chiefpilot" maakt voor aanvang van het seizoen met alle luchtballonpiloten een profcheck ballonvaart. Tijdens deze ballonvaart wordt een checklist met ruim 120 punten langsgelopen en wordt de piloot beoordeeld op het totale "airmanship". Het veilig besturen van de luchtballon staat voorop, maar daarnaast gaat het ook om het gastheerschap naar de passagiers en landeigenaar. Op deze manier beginnen we goed voorbereid aan een nieuw ballonvaart seizoen. 

Afgelopen dinsdag was het de beurt aan ballonvaarder Ricardo Craanen om zijn checkvaart uit te voeren. Ricardo maakte al honderden ballonvaarten voor ons bedrijf en is dan ook zeer bekend met het materiaal en procedures. Ondanks dat Ricardo dit seizoen mooie reizen en zijn huwelijk op de planning heeft staan hopen wij samen ook dit seizoen weer veel mooie ballonvaarten te gaan maken!Nieuwsarchief


WhatsApp facebook twitter youtube