Menu
Direct Boeken
Neem contact op
Ballonbon

Ballonvaren in de herfst

06-10-2017Ballonvaren in de herfst

De eerste week van september startte met mooi weer. De tweede week kregen we al te maken de eerste herfstperikelen. Maar gelukkig hebben we in de tweede helft van september nog vele mooie ballonvaarten kunnen maken. 

Oktober is helaas begonnen met veel wind en regen. Maar na zaterdag zien de weermodellen er veelbelovend uit voor de ballonvaarten :)

De komende dagen gaan we dan ook weer de lucht kleuren met onze luchtballonnen en uiteraard delen we de mooie herfstfoto's op Facebook en onze website. Alle prachtige herfstkleuren zijn van vanuit de luchtballon een prachtig schouwspel! Zoals je op de foto's kunt zien hebben we in de voorgaande jaren dit kleurenpallet al vele malen mogen bewonderen. Zoek jij nog een leuk en kleurrijk uitje in de herfst periode? Onze ballonvaarten starten de eerste helft van oktober rond 17:00 uur. We verwelkomen je graag voor een mooie ballonvaart!   Nieuwsarchief

Herfst ballonvaarten oktober 2015

In dit album hebben wij een selectie foto's geplaatst van herfst ballonvaarten die wij mochten uitvoeren in oktober. We maakten enkele prachtige ballonvaarten in de regio's Alkmaar, Amersfoort en het Gooi.
WhatsApp facebook twitter youtube