Menu
Direct Boeken
Neem contact op
Ballonbon

Wiegers Ballonvaarten start samenwerking met Inkstation

15-11-2017Wiegers Ballonvaarten start samenwerking met Inkstation

Ook in de winterperiode lopen de werkzaamheden bij Wiegers ballonvaarten gewoon door. Jullie zien nu weliswaar minder luchtballonnen rondzweven, maar het afronden van dit seizoen en de voorbereidingen van 2018 zijn in volle gang. Daarbij hebben we leuk nieuws want vanaf volgend jaar kleurt ook een mooie, nieuwe ballon van Inkstation de lucht boven onze regio!

Cor Wander, directeur van Inkstation, kwam in gesprek met Niels Kon, eigenaar van Wiegers Ballonvaarten, over de mogelijkheden van luchtballon sponsoring. Na een aangenaam gesprek en een aantal aanpassingen was er al snel een mooi, passend ontwerp. De komst van de nieuwe Inkstation luchtballon is een feit!   

Cor: ‘Niels liep op het juiste moment mijn winkel binnen. Ik was bezig met mijn marketingplan en had al eerder gedacht aan het inzetten van een luchtballon. In onze Inkstation ballon zie ik een innovatief middel om mijn doelgroepen te bereiken. Daarnaast wil ik de ballon inzetten om leuke acties te organiseren voor mijn klanten en relaties’     

De luchtballon is 20 meter hoog, geschikt voor drie passagiers en met een oppervlakte van ruim 1.100m2 is hij duidelijk zichtbaar boven de omgeving van alle winkels van Inkstation in Amersfoort, Barneveld, Bussum, Ede, Nijkerk en Soest.

Niels: ‘Ontzettend leuk dat we in samenwerking met Inkstation van begin april mooie acties en ballonvaarten kunnen organiseren. Wij zijn blij met een mooie, nieuwe ballon in onze vloot! En trots dat we met dit levensgrote billboard een bijdrage leveren aan het vergroten van de naamsbekendheid en bereik van Inkstation in de regio’s waarin we beide werkzaam zijn!’

 Nieuwsarchief


WhatsApp facebook twitter youtube