Menu
Direct Boeken
Neem contact op
Ballonbon

Ballonvaren herfst 2019

26-09-2019Ballonvaren herfst 2019

Astronomisch gezien begint de herfst als de dag en de nacht even lang zijn. 23 september was dat het geval en is de herfst officieel begonnen. Een dag later merkten we dat direct. Regen en een daling in de temperatuur, de herfst komt ook in het weer al vollop tot zijn recht.  

De komende dagen staat er nog regen voorspelt in de modellen. Maar niets is zo veranderlijk als het weer. We gaan deze herfst de lucht zeker nog kleuren met onze luchtballonnen! Ook dit jaar willen we de mooie herfstkleuren niet missen! Wil je alvast een voorproefje? Bekijk de herfstfoto's op Facebook en onze website. Als de regen verdwenen is gaan we genieten van de mooie herfstkleuren en langzame zonsondergangen.. 

 Zoek je nog een leuk en kleurrijk uitje in de herfstperiode? Onze ballonvaarten starten de eerste helft van oktober rond 17:00 uur. We verwelkomen je graag voor een mooie ballonvaart!   Nieuwsarchief

Herfst ballonvaarten oktober 2015

In dit album hebben wij een selectie foto's geplaatst van herfst ballonvaarten die wij mochten uitvoeren in oktober. We maakten enkele prachtige ballonvaarten in de regio's Alkmaar, Amersfoort en het Gooi.
WhatsApp facebook twitter youtube