Menu
Direct Boeken
Neem contact op
Ballonbon

Mooi kleurenpallet boven de Betuwe

14-06-2019Mooi kleurenpallet boven de Betuwe

Vrijdag 14 juni organiseerde Niels, van Wiegers Ballonvaarten, in samenwerking met de Bedrijvenkring West Betuwe een mooi bedrijfsevenement! Dit bestond uit een algemene leden vergadering (ALV) gecombineerd met een diner en een groepsballonvaart. Niet alleen een nuttige maar ook een feestelijke avond voor ruim 100 mensen. Deze combinatie was hét recept voor een hoge opkomst! 

De ontvangst was in de hooischuur van boerderij Boerengoed in Enspijk waar ook de vergadering plaatsvond. Aansluitend was er een heerlijk diner zodat iedereen met een goed gevulde maag met één van de luchtballonnen kon meevaren. In totaal startte negen ballonnen die samen een mooi kleurenpallet vormden boven de mooie groene omgeving! De ballonnen dreven met een kalme wind over het knooppunt Deil en Zaltbommel richting Hedel. Na de landing genoten de enthousiastelingen van een gezamenlijke afsluitende borrel. Een geslaagd evenement met blije gasten! 

Voor het organiseren van grote bedrijfsevenementen gecombineerd met een mooie ballonvaart bent u bij ons aan het juiste adres! Wilt u ook ballonvaren met een grote groep vanaf een locatie naar keuze? Voor teambuilding, om te combineren met een bijeenkomst of gewoon omdat het heel erg leuk en mooi is? Neem contact op voor de mogelijkheden. We helpen u graag met het invullen van een geslaagd evenement!  

 

  Nieuwsarchief

WhatsApp facebook twitter youtube